Пасхальные сладости и сладкие мастер-классы на дом

Пасха – светлый праздник, который традиционно проводят с близкими. Мы подготовили целую корзину сладостей, европейскую и исконно русскую пасхальную выпечку, а заодно и приятный сюрприз для малышей. К печеньям мы вкладываем пакетик с глазурью, чтобы каждый мог раскрасить сладость сам. И не только дети!

Read more
06.03.2021
Винный ужин Riesling Only

Ужин-праздник, в честь дня рождения короля белых сортов, его величества Рислинга!
Развенчиваем мифы о сладких Рислингах, делимся лайфхаками чтения немецких этикеток и пьем, пьем, пьем!
Рислинги от старейшего немецкого дома Kloster Eberbach, блюда от бренд-шефа Дениса Крупени, рассказы от шеф-сомелье Веры Сафанюк

Read more
07.01.2021
Ресторан Wine&Crab на Никольской начинает новый год с запуска крабовых бранчей с шампанским

Бренд-шеф Денис Крупеня разработал отдельное меню, где гастрономический союз краба и шампанского обретает новые формы. 

Бранчи проходят по субботам, воскресеньям и праздничным дням.

В список вошли такие блюда, как краб с кукурузным муссом и манго (580₽), яйца «Бенедикт» с камчатским крабом и авокадо на бриоши (640₽), клешни снежного краба со сливочно-горчичным соусом (1360₽) и кольцо из заварного теста с крабом, авокадо и фисташками (780₽).

 К каждой крабовой позиции есть «игристая» пара - 10 вариантов побокального сопровождения в качестве уникального французского шампанского, которое вы можете попробовать только в наших ресторанах. 

Read more
25.12.2020
Все мы с вами рады, что Michelin приходит в Москву, а «мишленовское» шампанское уже в Wine&Crab!

Коллекция ресторана уже насчитывает более 300 позиций шампанского, из которых 30 предлагают по бокалам.

Первое издание легендарного гида выйдет в 2021-м году, а прямо сейчас в ресторанах Wine&Crab доступно шампанское от официального партнера Michelin France Awards 2020. 

Read more
12.12.2020
Oleg Repin x Wine&Crab: винный ужин в стилистике Южного региона

Олега Репина окрестили символом российского виноделия новой волны. В линейке Репина — деликатность, фруктовость и раскрытые минералы белых сортов рислинг и шенен блан, сира в стилистике Южной Роны и разросшийся на локальных правах крымского постояльца каберне совиньон. Мы отобрали знаковые вина, подходящие под московский декабрь, и составили меню, где гастрономическая и винная части раскрываются во взаимности.

Например, фаланга камчатского краба с авокадо, икрой палтуса, ежевикой и рислинг, утиная грудка с пюре из корнеплодов и каберне совиньон 2017 года, снежный краб в раскрытии пино нуара или «Павлова» с кремом из кукурузы и малиной в идеальном союзе с полусладким Esse Cuvee Prestige Demi-Sec Satera.

Read more
01.11.2020
Охота на трюфель в Wine & Crab!

Мы взялись за отечественную гурманизацию – от вина и крабов до деликатесных сезонностей. Представляем трюфельное поп-ап меню.

Это 9 блюд, включая RAW-форматы, вроде тартара из тунца и соусом из икры щуки, домашнюю пасту в разнообразных вариациях, пиццу с двумя видами молодого сыра с собственной фермы, морепродукты, бриошь – опять же из собственной пекарни – с грибным кремом и яйцами пашот и даже десерт (350 р.).

Трюфель будоражит сознание европейских шеф-поваров с XIII века, и с тех пор кулинарная история черного трюфеля не прекращалась. Изучать деликатесы по разумной стоимости – с Wine & Crab.

Read more
19.07.2020
NEW BRAND CHEF DENIS KRUPENYA!

Dear friends!  We hasten to inform you that Denis Krupenya is a true professional in his field has joined our team as the brand chief of all our projects! 

Recently Denis has been heading all our existing projects: Wine & Crab on Nikolskaya and Barvikha, The Wine Space, our own farm in the Kaluga region.  And also a project that is being prepared for opening in St. Petersburg - Wine & Crab on Krestovsky Island. 

New menus, farm products, gourmet desserts and, as always, lots of crabs and wine.  We are waiting for you in our restaurants!

Read more
30.01.2020
CRAB MOD AT THE WINE & CRAB RESTAURANTS

Seasonal update of the menu in Wine & Crab restaurants with an emphasis on hot and very hot.

The Wine & Crab restaurant follows the course and updates the menu according to the name: in the hot dishes section, there is a phalanx of Kamchatka crab cooked in sparkling wine with cauliflower and black truffle (1810 rubles), pickled seafood with Nero Venere rice and crispy corn (780 rubles), sea bass baked in sea salt with zucchini and crab sauce (930 rubles).

Also, in the pre-new year's rush and thoughts of vacation, as a luxury lunch or dinner offer black cod with baked carrots, seaweed and passion fruit (870 rubles) or salmon baked in miso sauce with avocado and hot tomatoes (1200 rubles).

Read more
13.08.2019
UPDATED MENU AT THE WINE & CRAB RESTAURANTS

Wine & Crab restaurants located on Nikolskaya street and in the Barvikha Luxury Village complex presented new dishes from the main menu.

In the hot dishes section the following items with crab appeared: crispy potatoes with Murmansk crab, vegetable salad and yogurt sauce (850p), crab "eggs" with grilled avocado, tomatoes and mint pesto (1150p) and English pie with Kamchatka crab (1640p). Among the "Snacks": king crab with tomatoes, avocado and black pepper ice cream (900p), phalanx of crab with mango Ratatouille, passion fruit and tomatoes (840p).

Read more
13.08.2019
UPDATED WINE LIST AT THE WINE & CRAB

The restaurants Wine & Crab has presented an updated wine list with unprecedented low prices for champagne.

The restaurant's wine list contains about 50 positions of wines by glasses which are poured using Coravin and Enomatic. Of these 20 are sparkling and champagne exclusively presented in Wine & Crab which are bottled using the rare Bermar system for Russia which guarantees the correct storage of uncorked bottles of champagne.

Read more
08.12.2018
HEART OF CHAMPAGNE: DINNER WITH THE LEGENDARY HENRI GIRAUD CHAMPAGNE AT THE WINE & CRAB RESTAURANT

On December 12 Wine & Crab on Nikolskaya will host a dinner with the legendary Henri Giraud champagne wines. The evening will be held in a special space of the restaurant, the chamber hall "Mouton", where exclusive enogastronomical events are held.

Gauthier Vectin is commercial Director of the champagne house Henri Giraud will personally present the wines.

Read more
12.11.2018
WINE & CRAB RESTAURANTS: RESULTS OF TWO YEARS OF WORK!

Two restaurants are open. Received "Two glasses" from Wine Spectator for a unique wine list. 250 tons of crabs were sold. All this is the result of two years of Wine & Crab. To celebrate them champagne by glasses is poured in the restaurant throughout November and December.

Summing up the results is a reason to make sure that there are only new victories ahead. Wine & Crab restaurants continue to set trends in the gastronomic sphere: in addition to the world's largest crab vertical and crab fishing, there is an incredible opportunity to try premium vintage champagne by glasses.

Read more
27.10.2017
DINNER WITH DOMAINE LAROCHE WINES

On October 27 the French farm Domaine Laroche visited us — one of the five best wineries in the Chablis region!

Read more

Внимание!

Доставка в Wine & Crab Никольская

Доставка в пределах МКАД от 1000 р.

Подробнее